Mijn mandje

Gratis verzending vanaf € 39 (Nederland vanaf € 89)! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

World kidney day

Elk jaar valt de tweede donderdag van maart samen met World Kidney Day, een dag gewijd aan het bewust maken van mensen over het belang van gezonde nieren. Het doel van deze dag is om de frequentie en impact van nierziekten in kaart te brengen en zo het aantal nierziekten terug te dringen.

Hoewel nierziekten wereldwijd voorkomen, is het zorgwekkend dat veel mensen niet weten dat ze een vorm van nierbeschadiging hebben. Onderzoekers schatten dat één op de tien mensen wereldwijd een soort nierbeschadiging heeft zonder het zelf te weten. Dit is een verontrustend feit, omdat vroege opsporing van nierziekten de kans op succesvolle behandeling kan vergroten.

Chronische nierziekten zijn ook gekoppeld aan hart- en vaatziekten, die jaarlijks leiden tot veel sterfgevallen. Het is daarom van groot belang om aandacht te besteden aan gezonde nieren en manieren om ze te beschermen.

Gezonde levensstijl voor gezonde nieren

Man en vrouw in keuken lachend aan het koken

Een gezonde levensstijl kan bijdragen aan gezonde nieren. Regelmatige lichaamsbeweging en een zoutarm dieet zijn enkele van de manieren om de niergezondheid te behouden. Daarnaast is orgaandonatie van cruciaal belang voor mensen met nierfalen. Niertransplantatie is momenteel de beste oplossing voor nierfalen en kan het leven van patiënten aanzienlijk verbeteren.

World Kidney Day is daarom een ​​dag die aandacht vraagt voor een orgaan dat vaak wordt verwaarloosd maar van cruciaal belang is voor onze gezondheid. Het is een dag om stil te staan bij onze niergezondheid en manieren te vinden om ze te beschermen. Doe mee aan deze wereldwijde campagne om de bewustwording over de niergezondheid te vergroten en het aantal nierziekten terug te dringen.

Ontdek onze selectie producten die jou kunnen helpen bij het behouden van gezonde nieren

Als aanvulling op het belang van gezonde nieren, kunnen we jou ook enkele producten aanbevelen die bijdragen aan een gezonde levensstijl en niergezondheid. In onze webshop bieden we verschillende producten aan die jou kunnen helpen bij het behouden van een gezonde bloeddruk en het verminderen van nierbeschadiging, zoals nierthee en supplementen met ingrediënten die de niergezondheid bevorderen. 

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld en kunnen jou helpen bij het behouden van een gezonde levensstijl en niergezondheid. We nodigen je uit om onze webshop te verkennen en te zien hoe we jou kunnen helpen bij het behouden van gezonde nieren.

Deel deze pagina:
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België (boven €89,00 gratis levering naar Nederland).

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.