Gratis verzending vanaf € 39 (Nederland vanaf € 89)! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

Incontinentie

Incontinentie materialen, stoma zorg en sondage materiaal

Incontinentie, of ongewild urineverlies is een vaak voorkomend ongemak. Bij urine-incontinentie verliest de blaas ongewenst urine. Dit kan druppelsgewijs zijn of de volledige blaasinhoud in één keer. Naast geneesmiddelen en oefeningen kunt u ook gebruik maken van incontinentiemateriaal.

Er bestaan tal van absorberende verbanden en broekjes die u het leven aangenamer maken, zowel voor mannen als voor vrouwen, voor lichte als zwaardere vormen van incontinentie, voor overdag alsook voor ‘s nachts.

Om uit te zoeken welk product het best bij u en uw levensstijl past, adviseren we u graag. Vraag daarom ook naar een gratis staal om een van de producten uit te proberen. Klik hier om zelf reeds het juiste incontinentiemateriaal te bepalen.Naast incontinentiemateriaal kan u ook bij ons terecht voor stoma en sondemateriaal. Onze bandagisten helpen u hierbij graag verder met al uw vragen. Wij leveren ook al uw stoma materiaal gratis aan huis.Komt u graag eens langs voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs voor een oplossing op maat? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Stel ons je vraag

Uw gegevens worden niet voor marketingdoeleinden gebruikt. Op eenvoudig verzoek kunnen uw gegevens verwijderd worden.
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België (boven €89,00 gratis levering naar Nederland).

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.