Mijn mandje

Gratis verzending vanaf €39! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

Medicatieschema – Klaarzetten medicatie – Huisapotheker

Een medicatieschema is een handig hulpmiddel voor de patiënt om een duidelijk overzicht te hebben over wanneer men welke medicatie moet innemen. Zo verbetert uw therapietrouw en vermindert eveneens de kans op fouten. Bovendien is het een belangrijk communicatiemiddel tussen de verschillende zorgverleners. Neem je medicatieschema dus altijd mee naar uw huisarts, specialist, verpleegkundige of bij opname in het ziekenhuis.

Om u te helpen een overzicht te behouden over uw medicatie, kan u bij ons steeds uw persoonlijk medicatieschema laten maken.

Wij zijn graag je huisapotheker. Neem gerust contact op met ons.

Apotheken Kinget zijn gespecialiseerd in het klaarzetten van uw medicatie op maat.

Hiervoor maken we gebruik van een uniek en eenvoudig systeem dat uw pillen op de best mogelijke manier beschermen tegen vocht , licht en andere invloeden die de kwaliteit van uw pillen kunnen beinvloeden.
Deze service verzorgen we sinds meer dan 10 jaar voor mensen in woonzorgcentra, centra voor mensen met een beperking, serviceflats, patiënten die thuis verzorgd worden of patiënten met polymedicatie waarvan wij de huisapotheker zijn.

Indien het voor u ook een hele opdracht is om dagelijks de juiste medicatie op het juiste moment in te nemen, neem dan gerust contact op.

Voor bestuurders van een WZC, RVT, zorginstelling of thuisverpleging die een systeem op maat wensen om de effciëntie en kwaliteit van hun aanbod te verhogen of die een dagelijkse levering voor hun instelling beogen, mail dan gerust naar stefaan@kinget.net. Ik neem zo snel als mogelijk contact op met u.

Deel deze pagina:
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België.

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.