Gratis verzending vanaf € 39 (Nederland vanaf € 89)! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

Medicatieschema – Klaarzetten medicatie – Huisapotheker

Jouw huisapotheker

Wij zijn graag je huisapotheker​

Als je aan een chronische aandoening lijdt, heb je baat bij een persoonlijke begeleiding van je geneesmiddelengebruik, zeker als je verschillende geneesmiddelen per dag neemt. Door een huisapotheker te kiezen, krijg je doorlopende opvolging afgestemd op jouw noden!

Persoonlijk medicatieschema

Om u te helpen een overzicht te behouden over uw medicatie, kan u bij ons steeds bij Apotheek Kinget uw persoonlijk medicatieschema laten maken.

Een medicatieschema is een handig hulpmiddel voor de patiënt om een duidelijk overzicht te hebben over wanneer men welke medicatie moet innemen. Zo verbetert de therapietrouw en vermindert eveneens de kans op fouten. Bovendien is het een belangrijk communicatiemiddel tussen de verschillende zorgverleners. Neem je medicatieschema dus altijd mee naar je huisarts, specialist, verpleegkundige of bij opname in het ziekenhuis.

Bij elke aflevering van een geneesmiddel raadplegen we je medicatiehistoriek (alle geneesmiddelen die je het voorbije jaar nam) om na te gaan of dat geneesmiddel veilig is voor jou. Daarom registreren we ook alle (voorgeschreven) geneesmiddelen en voedingssupplementen die je in de apotheek komt halen systematisch in je farmaceutisch dossier. We delen bovendien (mits je toestemming) de relevante informatie over je geneesmiddelen via het gedeeld farmaceutisch dossier met andere apothekers bij wie je eventueel langsgaat, zodat correct advies ook gegarandeerd is wanneer je bijvoorbeeld naar een apotheek van wacht gaat.

De keuze voor een huisapotheker is volledig vrij. Net zoals bij de huisarts, kan je één huisapotheker kiezen voor de persoonlijke opvolging van jouw medicatie. Als je geen opvolging meer wenst, kan je ons ook gewoon vragen om de overeenkomst stop te zetten.

Klaarzetten medicatie

Daarnaast zijn we bij Apotheken Kinget gespecialiseerd in het klaarzetten van uw medicatie op maat

Hiervoor maken we gebruik van een uniek en eenvoudig systeem dat uw pillen op de best mogelijke manier beschermen tegen vocht, licht en andere invloeden die de kwaliteit van uw pillen kunnen beïnvloeden.
Deze service verzorgen we sinds meer dan 10 jaar voor mensen in woonzorgcentra, serviceflats, patiënten die thuis verzorgd worden of patiënten met polymedicatie waarvan wij de huisapotheker zijn.

Indien het voor u ook een hele opdracht is om dagelijks de juiste medicatie op het juiste moment in te nemen, contacteer ons dan gerust.

Voor bestuurders van een WZC, RVT, zorginstelling of thuisverpleging die een systeem op maat wensen om de efficiëntie en kwaliteit van hun aanbod te verhogen of die een dagelijkse levering voor hun instelling beogen, mail dan gerust naar stefaan@kinget.net. Ik neem zo snel mogelijk contact op met u.

Deel deze pagina:
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België (boven €89,00 gratis levering naar Nederland).

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.