Gratis verzending vanaf € 39 (Nederland vanaf € 89)! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

Digitale apotheek

Apotheker aan het werk op een tablet

Wij geloven dat zorg bieden een zeer grote menselijke aanpak vergt. Daarnaast laten wij ons al expert zoveel als mogelijk bijstaan door digitale hulpmiddelen zoals medicatierobots en muurautomaten. Ook op gebied van interacties, contra indicaties, adviezen hebben we gekozen voor een zeer wetenschappelijke aanpak aan de hand van de zorggids.

We hebben deze website en bijhorende webshop gebouwd als verlengstuk van onze fysieke apotheken. Wij willen absoluut geen online-apotheek worden. Wij willen jullie ontmoeten, begrijpen en helpen. Iets wat onmogelijk is door zuivere farma-online. Gezondheid is veel meer dan dat.

Het is onze droom om u ten allen tijde 24/7 hulp te bieden. Enerzijds in onze apotheken tijdens de openingsuren maar ook daarbuiten via onze muurautomaat Hugo in Bertem en via deze site en shop waar u rustig kan surfen doorheen ons weloverwogen assortiment van gezondheidsproducten. U kan deze te reserveren of indien nodig thuis te laten bezorgen.

Tip : download onze app en krijg toegang tot uw persoonlijke gezondheid , u zal versteld staan van de mogelijkheden en oa uitgebreide info en filmpjes ivm uw medicatie. Via de apotheek App kan u online OTC medicatie aankopen en afhalen aan de automaat 24/7 , zo hoeft U geen medicatie niet meer in huis te halen die aankoopt in geval van ….. of hoeft u niet naar de apotheek van wacht voor bv een eenvoudige pijnstiller of hoestsiroop in het weekend of zelfs ‘s nachts. 

Digitale apotheek installatie Apotheek Kinget
Digitale apotheek gebruik Apotheek Kinget
Deel deze pagina:
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België (boven €89,00 gratis levering naar Nederland).

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.