Mijn mandje

Gratis verzending vanaf €39! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

Digitale apotheek

Wij geloven dat zorg bieden een zeer grote menselijke aanpak vergt. Daarnaast laten wij ons al expert zoveel als mogelijk bijstaan door digitale hulpmiddelen zoals medicatierobots en muurautomaten. Ook op gebied van interacties, contra indicaties, adviezen hebben we gekozen voor een zeer wetenschappelijke aanpak aan de hand van de zorggids.

We hebben deze website en bijhorende webshop gebouwd als verlengstuk van onze fysieke apotheken. Wij willen absoluut geen online-apotheek worden. Wij willen jullie ontmoeten, begrijpen en helpen. Iets wat onmogelijk is door zuivere farma-online. Gezondheid is veel meer dan dat.

Het is onze droom om u ten allen tijde 24/7 hulp te bieden. Enerzijds in onze apotheken tijdens de openingsuren maar ook daarbuiten via onze muurautomaat Hugo in Bertem en via deze site en shop waar u rustig kan surfen doorheen ons weloverwogen assortiment van gezondheidsproducten. U kan deze te reserveren of indien nodig thuis te laten bezorgen.

Tip : download onze app en krijg toegang tot uw persoonlijke gezondheid , u zal versteld staan van de mogelijkheden en oa uitgebreide info en filmpjes ivm uw medicatie.

Digitale apotheek installatie Apotheek Kinget
Digitale apotheek gebruik Apotheek Kinget
Deel deze pagina:
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België.

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.