Gratis verzending vanaf € 39 (Nederland vanaf € 89)! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

Mobiliteit

In onze apotheken hebben we een beperkt gamma rollators, rolstoelen en looprekjes direct beschikbaar. Via onze gespecialiseerde partners kunnen we u steeds de nieuwste producten aanbieden op vlak van manuele en elektrische rolstoelen, scooters, driewielfietsen, elektrische fietsen of andere mobiliteitshulpmiddelen. Een service die we aanbieden aan huis.

Voor sommige toestellen is er volledige tussenkomst door het RIZIV mogelijk. U moet hiervoor een medisch attest laten invullen door een arts en nadien aan ons terugbezorgen. Download hier het aanvraagformulier medisch attest RIZIV (rolstoel, driewielfiets en loophulpen)

Hebt u last van gezwollen of vermoeide benen of hebt u last van spataders? Bent u zwanger of reist u vaak met het vliegtuig? Het dragen van steunkousen is een goede manier om spataders en vermoeide benen te helpen voorkomen. Ze verminderen zo alvast een verergering van de klachten. Draag ze vanaf ‘s morgens bij het opstaan. Wanneer steunkousen niet voldoende helpen, kan het nuttig zijn om de overstap te maken naar echte compressiekousen. Deze sluiten zeer nauw aan rond het been en bevorderen zo de veneuze retour van het bloed door een van onder naar boven afnemende druk uit te oefenen.

Het is belangrijk dat de compressiekousen correct aansluiten rond het been. Volgende zaken kunnen van belang zijn bij het bepalen van de juiste kous:

  • Schoenmaat, enkelomtrek, kuitomtrek, knieomtrek, beenlengte
  • Soort en kleur van de kous: kniekous, dijkous, volledige panty
  • Voor compressiekousen: klasse 1 of 2 en keuze tussen open of gesloten teen
  • De maten worden best ‘s morgens genomen, in rust of eventueel overdag na minstens 20 minuten rugligging met de benen omhoog

Voor alle kleine bandages helpen we u graag verder met de producten van Solidea, Bota, Sloan en Futuro.

Ergonomie & wooncomfort In samenwerking met onze gespecialiseerde partner wordt er een plan op maat uitgewerkt eventueel aan de hand van een VAPH dossier. Dit kunnen aanpassingen zijn in uw woning betreffende veiligheid, steunen en dergelijke. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot plaatsing van hulpmiddelen zoals badliften, trapliften, anti-decubitus en andere. Vervolgens wordt het bij u thuis geleverd en volledig geïnstalleerd. Want langer leven in een vertrouwde omgeving, dat is uiteraard de wens van iedereen!

Stel ons je vraag

Uw gegevens worden niet voor marketingdoeleinden gebruikt. Op eenvoudig verzoek kunnen uw gegevens verwijderd worden.
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België (boven €89,00 gratis levering naar Nederland).

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.