Gratis verzending vanaf € 39 (Nederland vanaf € 89)! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

Vaccinaties

Wij bieden vanaf najaar 2023 de griep- en COVID-19-vaccinaties aan, om u en uw gezin veilig en gezond te houden.

Elk jaar, net voor de zomer, geeft de Hoge Gezondheidsraad advies over de vaccinatie tegen de seizoensgebonden griep voor het komende winterseizoen. Gezien de aanhoudende COVID-19-pandemie wachten velen van ons dit jaar met nog meer spanning op dit advies.

happy vrouw na griepvaccinatie

Waarom vaccineren?

Vaccinaties kunnen soms vragen oproepen of zelfs een beetje spannend zijn. Maar denk eraan als een beschermend schild in deze onvoorspelbare tijden. Ze helpen je niet alleen om voor jezelf te zorgen, maar ook voor je naasten en de gemeenschap.

De griepvaccinatie

Met het naderende winterseizoen in gedachten en de adviezen van de Hoge Gezondheidsraad, is het een goed idee om jezelf up-to-date te houden met de griepvaccinatie.

COVID-19 vaccinatie

We hebben allemaal de impact van COVID-19 gevoeld. Laat ons je informeren en geruststellen over de vaccinatie tegen dit virus. Samen kunnen we deze uitdaging aan!

Vragen

Heb je een brandende vraag of gewoon iets kleins waar je nieuwsgierig naar bent? We horen graag van je. Hier zijn een paar dingen die mensen zich soms afvragen:

Wat neem ik mee?
Je glimlach, een geldig ID en als je er al eentje hebt, je vaccinatiekaart. Een voorschrift van de dokter heb je niet nodig!

Moet ik betalen voor de vaccinatie?
Goede vraag! Dat hangt ervan af. Bel of mail ons even, dan zoeken we het voor je uit.

Het COVID vaccin is gratis en het griepvaccin is deels terugbetaald voor de geselecteerde doelgroepen.

Zijn er bijwerkingen?
Sommige mensen voelen zich even niet zo lekker na een vaccinatie. Maak je geen zorgen, dat gaat meestal snel over en we zijn er om je te helpen.

Meer informatie

Het is altijd een goed idee om geïnformeerd te zijn. Voor meer gedetailleerde informatie over vaccinaties kun je terecht op de website van het Departement Zorg. Ze bieden uitgebreide informatie en begeleiding voor iedereen die op zoek is naar antwoorden.

Maak je afspraak online

Vanaf november 2023: Geen gecombineerde afspraak griep/COVID meer mogelijk. Meeste apotheken bieden griepvaccinatie aan, sommige apotheken bieden ook nog COVID vaccinatie aan.
Zie afspraken tool hieronder of contacteer je apotheek voor meer info.

Maak je afspraak in onze apotheken

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België (boven €89,00 gratis levering naar Nederland).

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.