Gratis verzending vanaf € 39 (Nederland vanaf € 89)! Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden

ontbijt met 6d whey protein

Verhoog je sportprestaties met de gratis 6D voedingsplannen

Welkom bij Apotheek Kinget, jouw vertrouwde bron voor premium voedingsproducten en professionele voedingsadviezen. Deze blogpost gaat dieper in op de kracht van 6D voedingsplannen en hoe deze je prestaties in triatlons, marathons en cyclocross kunnen verbeteren. 

We introduceren je onze speciaal ontwikkelde 6D nutrition producten, ontworpen om je energie en uithoudingsvermogen te vergroten, zodat je topprestaties kunt leveren tijdens deze uitdagende sportevenementen.

Wat betekent een 6D voedingsplan?

Een 6D voedingsplan is gebaseerd op de zes belangrijkste dimensies van sportvoeding:

  • hydratatie
  • energie
  • koolhydraten,
  • eiwitten
  • vetten
  • vitaminen/mineralen.

Deze zes dimensies zijn fundamenteel voor het ondersteunen van je lichaam tijdens intensieve lichamelijke activiteit. Door je dieet aan te passen aan deze zes dimensies, kun je je prestaties verbeteren en je hersteltijd verkorten.

Hydratatie: Cruciaal voor Topprestaties

Hydratatie is een fundamenteel aspect van sportvoeding. Onze reeks 6D nutrition producten omvat specifieke sportdranken en elektrolytensupplementen die helpen je lichaam voldoende gehydrateerd te houden tijdens langeafstands evenementen. 

Een optimale vochtbalans kan spierkrampen voorkomen en je energieniveau op peil houden.

Energie en koolhydraten: Constante Brandstof

Voor uitmuntendheid in triatlons, marathons en cyclocross heb je een gestage bron van energie nodig. Onze 6D voedingsplannen bieden uitgebalanceerde maaltijden en snacks rijk aan complexe koolhydraten zoals volkoren granen, groenten en fruit. Deze voeding levert de brandstof die je spieren nodig hebben voor aanhoudende prestaties en helpt bij het verminderen van vermoeidheid.

Eiwitten: Steun voor spierherstel en -groei

Intense trainingssessies en wedstrijden belasten je spieren. Eiwitten zijn essentieel voor herstel en groei. Onze 6D nutrition producten bevatten eiwitrijke shakes en snacks die ondersteunen bij het herstel van spierschade en bijdragen aan de opbouw van magere spiermassa. 

Een adequate inname van eiwitten kan je herstelperiode verkorten en je lichaam voorbereiden op de volgende uitdaging.

Vetten: Duurzame Energie en Bescherming

Vetten worden vaak verkeerd begrepen in het dieet van een duursporter. Gezonde vetten, zoals die in noten, zaden en avocado’s, bieden langdurige energie en beschermen je organen.

Onze 6D voedingsplannen bevatten een uitgebalanceerde hoeveelheid van deze gezonde vetten om je prestaties te ondersteunen.

Vitaminen en Mineralen: Ondersteuning van je Algemene Welzijn

Naast de hoofdvoedingsstoffen zijn vitaminen en mineralen cruciaal voor het behoud van een goede gezondheid en het ondersteunen van je prestaties. 

Onze 6D nutrition producten zijn verrijkt met essentiële vitaminen en mineralen die bijdragen aan een sterk immuunsysteem en je algehele welzijn.

Download de 6D voedingsschema's

Ontdek ons aanbod 6D producten

Show Filters

Resultaat 1–9 van de 50 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–9 van de 50 resultaten wordt getoond

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00 gratis levering binnen België (boven €89,00 gratis levering naar Nederland).

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.