Mijn mandje
Packshot Flexofytol Forte Tabl 84

Soepele pijnloze gewrichten

Hoe hou jij je gewrichten soepel?

In de apotheek wordt vaak advies gevraagd over hoe we actief kunnen blijven en hoe we onze gewrichten soepel en pijnvrij kunnen houden.

Wij raden graag Flexofytol Forte van Tilman aan. Deze formule bevat een combinatie van Curcuma en Boswellia die op een unieke en efficiënte wijze opgenomen worden en een ontstekingsremmend en pijnstillend effect hebben op onze spier- en gewrichtsweefsels:

  • Curcuma bevat het bio-actieve curcumine, een krachtig antioxidans dat bijdraagt tot de soepelheid van pezen en gewrichten en vooral de chronische en onderliggende ontsteking aanpakt.
  • Boswellia bevat dan weer de boswelliazuren waarvan wetenschappelijk onderzoek aantoont dat het vooral in de acute fase van de ontsteking de belangrijkste bijdrage levert tot het in stand houden van een goede gezondheid van de gewrichten.
  • Vitamine D draagt bij tot het behoud van een normale spierfunctie.

Bij een acute fase van de ontsteking of het opstarten van de behandeling neem je 2 tabletten (1 ’s ochtends en 1 ’s avonds) in en erna 1 per dag als onderhoudskuur. De tabletten zijn makkelijk in te slikken en studies tonen aan dat Flexofytol op een veilige manier langdurig mag ingenomen worden.

Geniet nu van een voordeelpakket van 2 dozen van 84 tabletten + 1 doos van 28 tabletten GRATIS!

Heb je graag meer info of wil je weten of Flexofytol mag gecombineerd worden met jouw dagelijkse medicatie? Wij beantwoorden graag jouw vragen en staan je steeds bij met advies!

Deel deze pagina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €39,00

Snelle levering

We trachten elke bestelling zeer snel te leveren. We kozen voor Bpost, het postbedrijf van België.

Gespecialiseerde service

Onze specialisten selecteren de beste producten. U zal bij ons enkel kwalitatieve originele producten vinden;

Ons retourbeleid

Wij willen voor iedere klant de beste service. Om kwaliteit en goede prijzen te garanderen doen we niet aan gratis retour.